banner de witvisser

Door mijn hobby’s en mijn werk (het maken van websites) ben ik zo goed als de hele dag op het Wereld Wijde Web te vinden. En omdat ik het me aantrek wat er in de wereld gebeurt lees ik meerdere keren per dag online de krant. Maar eerlijk gezegd word ik steeds minder vrolijk van de ellende die ik lees; aanslagen, werkeloosheid, huizenprijzen die 20% lager zijn dan 10 jaar geleden, gezinnen die eten van de voedselbank en ga zo maar een poosje door.

Al die ellende die ik voorbij zie komen hebben mij sinds kort doen besluiten iets minder vaak de krant te lezen maar vaker op Facebook te kijken, waar ‘vrienden’ voornamelijk filmpjes plaatsen van honden die met baby’s spelen, een kanarie die dikke vrienden is met een poes en andere leuke, lieve filmpjes die me even de ‘doordeweekse’ ellende doen vergeten. En eerlijk gezegd lukt me dat steeds beter. Niet dat ik al het wereldleed vergeet maar het is meer de ‘mindsetting’ waar ik dan in verkeer. Duistere Dinsdag Gisteren had ik weer zo’n moment, nadat ik ‘Blue Monday’ met pijn en moeite door ben gekomen diende zich bij mij ‘Duistere Dinsdag’ aan.

Maar dan ineens… kom je op een pagina komt die zomaar je gemoedstoestand een slinger geeft en de mondhoeken omhoog doet trekken! Gratis weggeefhoek hengelsport spullen Via de website van Carpcontrol.nl kwam ik terecht op de Facebookpagina van Gratis weggeefhoek hengelsport spullen. Uiteraard ken ik de vele weggeefgroepen die voor de minder bedeelde medemens afgeschreven bankstellen en andere primaire levensbehoeften weggeven en al deze initiatieven vind ik geweldig, maar een gratis weggeefhoek voor de sportvisser was nieuw voor me. Uiteraard is een bankstel en zijn andere primaire levensbehoeften noodzakelijk, maar hoe mooi is het dat deze fantastische sportvissers hun medemens willen helpen door afgeschreven visspullen weg te geven, want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft toch naast primaire levensbehoeften recht op een klein beetje ‘extra’ levensgeluk. Waanzinnige Woensdag Kijk eens bij uw hengelsportspulletjes, zijn er nog spullen die u eigenlijk best kunt missen en wilt doneren aan sportvissers die het niet zo breed hebben?

Bied ze dan aan via de facebookpagina Gratis weggeefhoek hengelsport spullen dan vergeten we met zijn alleen voor even alle ellende in de wereld en zorgen we dat het na Blue Monday en Duistere Dinsdag, Waanzinnige Woensdag wordt voor de minderbedeelde sportvisser! Uiteraard geldt deze oproep ook voor Hengelsport(web)winkels! Neem een voorbeeld aan Carpcontrol.nl en doneer af en toe wat van uw voorraad, want een wijze man vertelde mij ooit: Je kunt alleen vermenigvuldigen als je ook kunt delen! Proost! (Albert de Jager)