banner de witvisser

Preston Innovations (New Stuff)

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Kalender

Zaterdag, 28. Oktober 2017, 11:00 - 15:00
     

Open Kampioenschap van Hardenberg wordt verplaatst naar zaterdag 18 november

H.S.V. De Dobber uit Hardenberg heeft zich geplaatst voor de landelijke finale van het clubkampioenschap. Ze werden zaterdag kampioen van Sportvisserij Oost Nederland en men wil natuurlijk graag aan de landelijke finale meedoen die gehouden wordt op zaterdag 28 oktober in het Noord Hollandskanaal. Op deze dag had de Dobber het kampioenschap van Hardenberg gepland en die wordt nu verschoven naar zaterdag 18 november 2017. Zie hiervoor de wedstrijdkalender. Mensen die zich al hadden opgegeven worden door de organisatie benaderd of men ook dan mee wil doen.

                                                                                              Groeten B.J.Spijkers

 

Zaterdag 18 november 2017 organiseert H.S.V. de Dobber  Hardenberg het open kampioenschap van Hardenberg om de z.g.n. Gemeente cup

Wedstrijdwater:Kanaal Almelo/de Haandrik omgeving Gramsbergen/Loozen

Vissen van: 11.00-15.00 uur.                    Hengelkeuze: Vrij

Vissen op gewicht en aantal = punten

Inschrijfgeld € 5,-                                     Inschrijfgeld = Prijzengeld

Loting: Clubhuis de Dobber Gramsbergerweg 52 C Hardenberg vanaf 09.00 uur

Let Op! Loten mogelijk tot uiterlijk 10.00 uur.

Opgave vooraf verplicht. Opgeven is ook meedoen!

Inlichtingen en Opgave: B.J.Spijkers Tel.mob.06-22111942 /E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

A.Bakker Tel. 0523-263316 Mob. 06-53670463 /E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerMarcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.