banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - Cresta

Trouwe kijkers van VIS TV konden afgelopen zondag genieten van de eerste aflevering van seizoen 2019. In aflevering één ging presentator Marco Kraal het water op met cabaretier en sportvisfanaat Jochem Myjer. Heb je de uitzending gemist? Kijk hem nu gratis online terug!

 

 

-->Kijk de aflevering gratis terug op de VIS TV-website

Op de Benedenrivieren vissen Marco en Jochem in de eerste aflevering een dag lang samen vanuit de boot op roofvis. De uitzending zit niet alleen vol spectaculaire vangsten, maar barst ook van de chaos, humor en anarchie. Daarmee is het eerste avontuur van het nieuwe seizoen meteen een absolute must see voor de VIS TV-fan. 
 
 
Check hier alvast de promo:
 
 Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie. 

Podiumdier Jochem Myjer druk? Niet als hij in opperste concentratie aan het vissen is!

Ware monstervis

Ook in de navolgende afleveringen kunnen kijkers genieten van onvergetelijke visavonturen. Daarin sluipt presentator Marco Kraal onder meer door de polders rond Amsterdam op zoek naar karper en vangt zijn vrouwelijke vismaat een knots van een Noordzeehaai. Andere disciplines in het nieuwe seizoen van VIS TV zijn barbeelvissen, feederen, zeebaarzen met kunstaas en streameren op snoek. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord. 
 
 
 
 
 
 
T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.