banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd Eynde

Trouwe kijkers van VIS TV konden afgelopen zondag genieten van de eerste aflevering van seizoen 2019. In aflevering één ging presentator Marco Kraal het water op met cabaretier en sportvisfanaat Jochem Myjer. Heb je de uitzending gemist? Kijk hem nu gratis online terug!

 

 

-->Kijk de aflevering gratis terug op de VIS TV-website

Op de Benedenrivieren vissen Marco en Jochem in de eerste aflevering een dag lang samen vanuit de boot op roofvis. De uitzending zit niet alleen vol spectaculaire vangsten, maar barst ook van de chaos, humor en anarchie. Daarmee is het eerste avontuur van het nieuwe seizoen meteen een absolute must see voor de VIS TV-fan. 
 
 
Check hier alvast de promo:
 
 Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie. 

Podiumdier Jochem Myjer druk? Niet als hij in opperste concentratie aan het vissen is!

Ware monstervis

Ook in de navolgende afleveringen kunnen kijkers genieten van onvergetelijke visavonturen. Daarin sluipt presentator Marco Kraal onder meer door de polders rond Amsterdam op zoek naar karper en vangt zijn vrouwelijke vismaat een knots van een Noordzeehaai. Andere disciplines in het nieuwe seizoen van VIS TV zijn barbeelvissen, feederen, zeebaarzen met kunstaas en streameren op snoek. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord. 
 
 
 
 
 
 
Preston Innovations.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Sappemeer