banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.

n de maanden november en december van 2018 is er veel water bijgekomen o.a een aantal belangrijke stukken van de Waal, maar helaas zijn er ook enkele wateren verloren gegaan zoals een aantal havens in Limburg. Netto komt er deze maanden 290 hectare extra water bij wat voor alle VISpashouders beschikbaar is.

 

 

Alle aanvullingen die na de druk van de nieuwe gezamenlijke lijst (2019-2020-2021) zijn doorgegeven zijn gebundeld in de digitale aanvulling van januari 2019 (pdf)Klik hier om de aanvulling te downloaden.

Uiteraard zijn al deze updates al verwerkt in de VISplanner.
 
 

Sportvisserij Zuidwest Nederland

Roodloop (Hilvarenbeek)
Kleine Heiloop (Baarle Nassau)
de Broekleij
Zandlei
j (Haaren).
 
Van de rivier de Waal zijn drie stukken teruggekomen in de VISpas. Het gaat om het gaat om de stukken bij:
Zaltbommel
Ewijk 
Tiel
Na lang onderhandelen zijn we blij met dit resultaat. Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft voor de drie delen nu een machtiging. 

Sportvisserij Fryslân

Waskmar (gemeente Opsterland)
Natuurontwikkelingsgebied Lindewijk onder Wolvega 
Voor het Lauwersmeer geldt nu ook de Derde hengeltoestemming.

In Friesland zijn een aantal wateren of delen daarvan die verhuurd werden door Staatsbosbeheer uit de VISpas gehaald. 

Sportvisserij Groningen Drenthe

 

Sportvisserij Limburg

In Limburg zijn een aantal havens uit de VISpas gehaald vanwege overlast. Het gaat om:
Rosslag
jachthaven Stevensweert en de Jachthaven van de Eilandplas
 
 
 
 
 
 
Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Gruppen Angelsport Emlichheim