banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - Cresta

Als de behoefte van een kromme top groter wordt dan een wegzakkende dobber.

Na een aantal mooie vaste stok sessies op voorn, heeft Klaas afgelopen week een dag uitgekozen om te gaan vissen op een kanaal bij mij hem de buurt. Een ruige, regenachtige dag plus de voorzichtige aanbeten in deze tijd van het jaar maakte dat het een beste uitdaging werd om de beten te verzilveren. In deze periode kiest Klaas voor een rustig opgebouwde stek met een winters voertje en als aas een paar dode maden en casters.

 

 
De gekozen feeder hengel was een Identity 13” in combinatie met een Advantor molen. Deze hengel bezit de perfecte eigenschappen om de gekozen afstand van 60 meter met een zo licht mogelijke korf gemakkelijk te kunnen halen. Door even de spanning weg te halen tijdens een beet of indicatie zul je zien dat een aanbeet vaak doorzet. Als haakaas gebruikte Klaas een 2 tal dode maden of een combi van een klein piertje met 1 dode made. Eindresultaat enkele mooie brasems en een paar dikke voorns........ een geslaagde dag.

 

Feedervissen kan dus in de winter ook een mooie bezigheid zijn, mits je inspeelt op de omstandigheden.

 

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.