banner de witvisser

Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Als de behoefte van een kromme top groter wordt dan een wegzakkende dobber.

Na een aantal mooie vaste stok sessies op voorn, heeft Klaas afgelopen week een dag uitgekozen om te gaan vissen op een kanaal bij mij hem de buurt. Een ruige, regenachtige dag plus de voorzichtige aanbeten in deze tijd van het jaar maakte dat het een beste uitdaging werd om de beten te verzilveren. In deze periode kiest Klaas voor een rustig opgebouwde stek met een winters voertje en als aas een paar dode maden en casters.

 

 
De gekozen feeder hengel was een Identity 13” in combinatie met een Advantor molen. Deze hengel bezit de perfecte eigenschappen om de gekozen afstand van 60 meter met een zo licht mogelijke korf gemakkelijk te kunnen halen. Door even de spanning weg te halen tijdens een beet of indicatie zul je zien dat een aanbeet vaak doorzet. Als haakaas gebruikte Klaas een 2 tal dode maden of een combi van een klein piertje met 1 dode made. Eindresultaat enkele mooie brasems en een paar dikke voorns........ een geslaagde dag.

 

Feedervissen kan dus in de winter ook een mooie bezigheid zijn, mits je inspeelt op de omstandigheden.

 

 

 

 

 

Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd Eynde