banner de witvisser

T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.

Fans van VIS TV kunnen aanstaande zondag genieten van een gloednieuw visavontuur met een zout smaakje. In deze zomerse aflevering neemt Nathalie van den Berg presentator Marco Kraal mee naar het Zeeuwse Zoutelande, waar het tweetal vanaf het zonovergoten strand volop makreel en platvis vangt. Vanuit de boot vangt Nathalie even later een knots van een haai.

 

 

Het tweede avontuur van het nieuwe seizoen van VIS TV barst niet alleen van de vangsten. Nathalie legt ook uitvoerig uit waaróm ze zo graag vist en wat voor aanspraak ze als vissende vrouw zoal krijgt op het strand. Marco bereidt de vers gevangen vis terwijl hij aandachtig luistert. Al met al kan ook deze uitzending met grote letters in de agenda van de VIS TV-fan. 

Bekijk hier alvast de promo:Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie. 

Vissen is ook: samen vers aas zoeken.

Ware monstervis

Ook in de navolgende afleveringen kunnen kijkers genieten van onvergetelijke visavonturen. Daarin sluipt presentator Marco Kraal onder meer door de polders rond Amsterdam op zoek naar karper en vist hij met streamers op snoek. Andere disciplines in het nieuwe seizoen van VIS TV zijn barbeelvissen, feederen en zeebaarzen met kunstaas. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord. 
 
 
 
 
Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport Emlichheim