banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Marcel vd Eynde

Vandaag werd er door hsv de blijde baars een kinder wedstrijd gehouden in de singel het ruim.er kwamen ongveer 90 kinderen opdraven in de leeftijd van 5t/m 15 jaar .
De wedstrijd begon om 14.00 uur en was om 16.00 uur afgelopen.

Nog voor de wedstrijd begon zaten er al een aantal in de knoop met de buurman,maar dat mocht de pret niet drukken .snel een nieuw stelletje eraan en vissen weer .
Er werd vooral voorn gevangen maar sommigen haalden zelfs karper/snoek of een brasem boven water .

De winnaar werd jan de boer (6jaar) hij haalde 48 vissen boven water.

De prijzen werden mede mogelijk gemaak door Hengelsport speciaalzaak "ut poerwinkeltje " We bedanken de organisatoren en sponsor voor deze geslaagde wedstrijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - Cresta