banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd Eynde

Vandaag werd er door hsv de blijde baars een kinder wedstrijd gehouden in de singel het ruim.er kwamen ongveer 90 kinderen opdraven in de leeftijd van 5t/m 15 jaar .
De wedstrijd begon om 14.00 uur en was om 16.00 uur afgelopen.

Nog voor de wedstrijd begon zaten er al een aantal in de knoop met de buurman,maar dat mocht de pret niet drukken .snel een nieuw stelletje eraan en vissen weer .
Er werd vooral voorn gevangen maar sommigen haalden zelfs karper/snoek of een brasem boven water .

De winnaar werd jan de boer (6jaar) hij haalde 48 vissen boven water.

De prijzen werden mede mogelijk gemaak door Hengelsport speciaalzaak "ut poerwinkeltje " We bedanken de organisatoren en sponsor voor deze geslaagde wedstrijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerGruppen Angelsport Emlichheim