banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Preston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

16 juli jl. heeft de Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand Sappemeer een jeugdviswedstrijd gehouden in Veendam (meandervijver) in samenwerking met plaatselijke Hengelsportzaak Veendam-Winschoten die ook dit jaar weer een bijdrage heeft geleverd aan de prijzen voor alle kinderen, want iedereen had een prijs.

 

 

32 kinderen hadden zich aangemeld wat een stijgende opkomst was t.o.v. voorgaande jaren. Om 10 uur werd het startsignaal gegeven en binnen een paar minuten waren de eerste vissen al gevangen. De controleurs hadden handen te kort want de vissen werden deze keer wel erg snel binnen gehaald. Het weer was redelijk en 2 uur lang vissen was voor de jeugd geen probleem want de vissen bleven maar komen. Zelfs de jongste categorie 6 t/m 9 jaar deed het erg goed.

 

 

Er werden maar liefst een dikke 600 st vissen gevangen met een totale lengte van 58520 cm (58,52 meter) wat een record is van afgelopen jaren van de jeugd in dit water.   Hieronder de uitslag van de wedstrijd:

 

Jeugd 6 t/m 9 jaar
1e Rowan Smit 245 cm
2e Julian Hindriks 223 cm
3e Gerben Hemrieca 218 cm

 

 

Jeugd 10 t/m 13 jaar

1e Rebecca Benedick 405 cm
2e Julius Marsman 370 cm
3e Yannick de Jong 334 cm

 

Jeugd 14 t/m 18 jaar
1e Jasper Bijl 856 cm
2e Stefan Heller 711 cm
3e Jorrit Meems 487 cm

 

 

 

 

 

 

 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseSOLITH Fish - Cresta