banner de witvisser

GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerMarcel vd Eynde

Na de slechte vangsten van afgelopen weken mede door de vorst en de extreem lage waterstand was het nu even afwachten of de vis weer een beetje mee ging doen.

Toch ging iedereen na de loting  weer met goede moed naar het water .

Het duurde wel ruim een uur voordat de eerste vissen werden gevangen en de spanning begon te werken want in de top van het klassement was nog van alles mogelijk.

Het was Gerard v Vlaanderen die vandaag goede zaken deed en de nul van de vorige wedstrijd met een vak winst keurig wegpoetste . En vooral omdat naaste concurrent Evert Tijsen in het zelfde vak tegen een nul aanliep.

Winnaar van het B vak was vandaag Hans Sakkers deze sterk vissende ouwe rakker  liet iedereen achter zich in het b vak het vak wat normaal gesproken het beste stuk is en dit jaar gewoon is omgetoverd tot een slecht stuk.

 

 

Hans Sakkers

 

 

 

Uitslag A vak                                                         B vak

1 G v Vlaanderen    3180 gram                                 1 Hans Sakkers      1640 gram

2 R Molenkamp       2300 gram                                 2 F v Huls             1120 gram

3 P v d Heuvel       2240 gram                                 3 G Beekhuizen       1000 gram

4 P v Neerbos        1080 gram                                 4 W v Zetten           620 gram

5 W v d Berg           640 gram                                 5 G Hommerson        580 gram

 

 

 

Wim v Zetten in actie de oudjes wisten in moeilijke vak nog wel een visje te vangen. 

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport Emlichheim