banner de witvisser

Saga-the-game-changer - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij Wasse

Zondag 23 december stond er een eindejaarskoppel aan het Amsterdam Rijnkanaal bij Tiel op het programma. Met 26 koppels viel de opkomst niet tegen . Tijdens het uitpakken van de materialen was het gelukkig droog en dat is gelijk al een opsteker na twee dagen regen. .

De vis wilde in eerste instantie in beide vakken goed meewerken, maar naar gelang de wedstrijd vorderde viel het A-vak een beetje stil en moest ieder beetje verzilverd worden. De strijd in beide vakken overigens wel gelijk op en de verschillen moesten gemaakt worden met enkele visjes.

In het A-vak waren het Hans v.d. Weerd en Peter van der Kolk die van zich lieten horen. Kort gevolgd door het koppel Sjaak Peters en Geb Hommerson. Voor de derde maal op rij wist Hans v d Weerd dit maal met gelegenheidskoppelmaat Peter van der Kolk de sectorwinst te pakken.

In het B-vak waren de vissen goed los en ging de strijd op der meeste plaatsen gelijk op. Atjan Yu en Tinus v Meteren en het koppel Casper Dirksen en Ahmed Goksen moeten uit gaan maken wie er met de winst naar huis ging. Met een minimaal verschil werd dit in het voordeel van Tinus en Atjan beslist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.