banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.