banner de witvisser

Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.