banner de witvisser

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd Eynde

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.