banner de witvisser

Hengelsport SappemeerPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij Wasse

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.