banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd Eynde