banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaGruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.