banner de witvisser

T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.