banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.