banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos Dronten

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.