banner de witvisser

Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd Eynde

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.