banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.