banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd Eynde

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Marcel vd EyndePreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.