banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Saga-the-game-changer - Cresta