banner de witvisser

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.