banner de witvisser

Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndePreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport Emlichheim