24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.JWP WaterserviceGURU Knowledge is power.Nytro FishingMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeSHIMANO AERO

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Shimano Aero Ledger Cup

Zondag 31 oktober was het dan eindelijk zover! De eerste van de vijf kwalificatiewedstrijden van de Shimano Aero Ledger Cup stond op de kalender.
Er werd gevist in drie vakken van vijf deelnemers waarvan de vakwinnaars doorgaan naar de finale op 20 maart 2022. Daar zullen de 15 finalisten de strijd met elkaar aangaan om de titel te pakken.
Het wedstrijdwater waar deze serie wedstrijden wordt gehouden is het verenigingswater van HSV De Duikelaar “visvijver de Schipslei” te Puiflijk.
Shimano Aero Ledger Cup
 
Om 08:00 uur acht vond de loting plaats en begaf iedereen zich naar de stekken. Door de koude nachten was het maar afwachten of de vissen ook een beetje wilden meewerken. Op de ene stek ging dat beter als op de andere plekken. Uiteindelijk heeft iedereen toch nog de nodige vissen kunnen vangen en was het behoorlijk spannend.
In vak B hadden alle deelnemers 8 vissen gevangen en kwam het aan op degene die de zwaarste vissen had. Dit bleek na weging uiteindelijk Theo Hartogs op stek 14 te zijn en wist zich met 25,38Kg te plaatsen voor de finale.
In vak C vak was het Marco Lam vissend op stek 10 die er met de ticket vandoor ging. Aan het einde van de wedstrijd kon Marco 35,5 Kg aanbieden en won hiermee overtuigend zijn vak.
In vak A bleef het tot de laatste minuut spannend. Tussen de nummers 1 en 2 zat slechts 740 gram verschil. Uiteindelijk was het Jorg Dekkers die vanaf stek 28 de gelukkige was om de 3e felbegeerde finaleplek wist te bemachtigen.
Shimano Aero Ledger Cup
 
Voor alle vakwinnaars was er door Shimano een Aero X5 10 ft Precision Feeder beschikbaar gesteld.
Winnaars van harte gefeliciteerd met jullie finale plaats.
De volgende kwalificatiewedstrijd zal gehouden worden op 14 november.
 
Shimano Aero Ledger Cup
 
Shimano Aero Ledger Cup
 
SHIMANO FISHING                        SHIMANO FISHING                         SHIMANO FISHING
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceSHIMANO AEROMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro FishingMaver Evezet