24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

JWP WaterserviceVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Nytro FishingMaver Evezet

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Jochem Postulart wint 2e Shimano Ledger kwalificatie wedstrijd. (2)

Op zondag 14 november stond de 2e Shimano Ledger kwalificatie wedstrijd op het programma. Opnieuw gingen 15 deelnemers met elkaar de strijd aan om zich te kwalificeren voor de grote finale op 20 maart 2022. De Shimano Ledgercup wordt gehouden is het verenigingswater van HSV de Duikelaar “visvijver de Schipslei” te Puiflijk.
Om 08:30 uur vond onder redelijke temperaturen de stek loting plaats en begaven de deelnemers zich naar de geloten stekken. Door de koude nachten en de koude wind vanuit het oosten was het maar afwachten of de vissen er een beetje zin in hadden vandaag.
 
Shimano Ledger
 
Op de ene stek ging dat vandaag beter dan op de andere plekken. Maar uiteindelijk heeft iedereen toch nog de nodige vissen kunnen vangen en was het uiteindelijk toch nog behoorlijk spannend. In vak A en B.
In vak A hadden Pim Holleman en Dave Frederiks beide 8 vissen echter was het toch Gerard de wit vissend vanaf stek 4 die er met zijn 4 gevangen vissen met een totaalgewicht van 14.460gr met de vakwinst er vandoor ging.
 
Shimano Ledger
 
In vak C vak was het Jochem Postulart vissend op stek 10 die er met de ticket vandoor ging. Aan het einde van de wedstrijd kon Jochem 32.300gr aanbieden en won hiermee overtuigend zijn vak.
 
Shimano Ledger
In vak B bleef het echt tot de laatste minuut spannend. Tussen Rene Hol en Rien Verhoeckx zat slechts 160 gram verschil. Uiteindelijk was het Rien Verhoeckx die vanaf stek 11 de gelukkige was om de 3e felbegeerde finaleplek te bemachtigen.
 
Shimano Ledger
 
Voor alle vakwinnaars was er door Shimano wederom een Shimano X5 10 ft Precision Feeder beschikbaar gesteld. Winnaars van harte gefeliciteerd met jullie finale plaats.
Met nog 3 kwalificatie wedstrijden te gaan zijn de volgende deelnemers inmiddels al geplaatst voor de finale op 20 maart 2022:
1. Theo Hartogs.
2. Marco Lam.
3. Jorg Dekkers.
4. Gerard de Wit.
5. Rien Verhoeckx
6. Jochem Postulart
De volgende kwalificatie wedstrijd zal gehouden worden op 12 december.
 
 
 
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.JWP WaterserviceNytro FishingSHIMANO AEROMaver Evezet