24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

Nytro FishingVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceSHIMANO AEROMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Maver Evezet

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

4de Shimano Aero Ledger Cup kwalificatiewedstrijd. (2)

Afgelopen zondag 30 januari stond alweer de 4de Shimano Aero Ledger Cup kwalificatiewedstrijd op het programma. Opnieuw gingen 15 deelnemers met elkaar de strijd aan om zich te kwalificeren voor de grote finale op 20 maart 2022. De wedstrijden worden gehouden op het verenigingswater van HSV de Duikelaar “visvijver de Schipslei” te Puiflijk.
Shimano Ledger cup
 
Om 08:30 uur vond onder koude maar droge omstandigheden de stekloting aan de visvijver plaats waarna de deelnemers zich naar de stekken begaven. Vanwege de, op sommige momenten ruimschoots aanwezige, zonnestralen hadden de aanwezige vissers er goede moet in dat het een mooie dag met hopelijk veel vis zou gaan worden.
Nadat iedereen rustig zijn spullen had opgebouwd begon om 10:00 uur de wedstrijd. Op uitzondering van Pim Holleman vissend vanaf stek 12 was het bij de meeste vissers een taaie bedoeling. Pim ving vrij kort na aanvang van de wedstrijd gelijk een 2-tal vissen terwijl de meeste deelnemers lang op een eerste indicatie of aanbeet moesten wachten.
Gaande de wedstrijd bleek dat het toch een moeizame dag zou gaan worden. Uiteindelijk hebben er van de 15 deelnemers helaas 5 niets weten te vangen. Het verschil zou vandaag gemaakt gaan worden door enkele grotere vissen. Ook was te zien dat de vis echt aast in kleine aasperiodes. Rene Hol en Reijer Kros vingen gelijktijdig een aantal vissen achter elkaar waarna het weer compleet stil viel.
Shimano Ledger cup
 
In vak A was het uiteindelijk Reijer Kros die zich wist te plaatsen vanaf stek 4 met een totaalgewicht van 14,02kg. Dit was net iets meer dan de nummer 2 Rene Hol welke 10,14 kg wist aan te bieden.
Shimano Ledger cup
 
In vak B vak was het Andy Hannes vissend vanaf stek 11 die er met de ticket vandoor ging.
Aan het einde van de wedstrijd kon Andy 12,96kg aanbieden. Christiaan Pastoor werd uiteindelijk 2e met 7,14 kg.
In vak C bleef het tot halve wege de wedstrijd spannend tussen Alex Frederiks en Dirck van Duijvenbode. Echter in de middag begon het beter te lopen en na het vangen van enkele grotere vissen kon ook Alex zich kwalificeren voor de finale met een gewicht van 11,16 kg
Shimano Ledger cup
 
Voor alle vakwinnaars was er door Shimano wederom een Shimano X5 10 ft Precision Feeder beschikbaar gesteld. Winnaars van harte gefeliciteerd met jullie finale plaats.
De volgende kwalificatiewedstrijd zal gehouden worden op 20 februari.
 
Shimano Ledger cup
 
SHIMANO FISHING                        SHIMANO FISHING                          SHIMANO FISHING
 
 
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceSHIMANO AEROMarcel vd EyndeNytro FishingVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetGURU Knowledge is power.