Tackle Guru Benelux 

 

Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenSHIMANO AEROCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

*** UITSLAG EN OPBRENGST GIRO555 WEDSTRIJD ***

Onder mooie winderige weersomstandigheden hebben we gisteren de Giro555 Benefietwedstrijd kunnen vissen. Helaas liet de vis het met de harde oosten wind een beetje afweten.
De pret en motivatie waren er niet minder om en dit resulteerde in de uitslag die jullie hier onder kunnen vinden.
De talrijke sponsoren hebben gezorgd voor een prachtige goedgevulde prijzentafel. Elke deelnemer kon naderhand een prijs uitzoeken en ontvingen voor aanvang an de wedstrijd een aantal goodies.
nolderwold
 
De opbrengst van het inschrijfgeld, verloting en van alle consumpties en giften is maar liefst € 2177,50 geworden. Een prachtig mooi bedrag dat overgemaakt is aan Giro555.
We hopen dat we hiermee een klein beetje kunnen bijdragen aan de hulp voor de vluchtelingen uit Oekraine.
De uitslag van de verloting hebben we hier onder ook samengevat in een afbeelding. Winnaars, nogmaals gefeliciteerd.
 
 
Nolderwoud
 
Alle sponsoren, helpers en vrije gevers, nogmaals bedankt voor alles.
FREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.Maver EvezetMarcel vd EyndeCHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.