De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.HJG DRESCHERSHIMANO AEROMarcel vd EyndeMaver EvezetGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Rene Paulus wint wedstrijd Berenkuil. (Snakelake)

Afgelopen zaterdag was er weer een wedstrijd op Snakelake de Berenkuil. Het was Rene Paulus die de meeste kilo's wist te vangen.

Pascal Beyns wist bijna de gouden stek te verzilveren. De gouden stek word tijdens de loting bekend gemaakt. Als men op deze stek de wedstrijd weet te winnen wint men de pot van dat moment. Deze pot staat al ruim boven de 500 euro.

 

De uitslag:

Berenkuil Snakelake

 

 

 

 

 

CHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERMarcel vd EyndePreston Innovations.SHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLHengelsport Sappemeer