De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Maver EvezetT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERS

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Team Preston Innovations wint driedaagse Vossekuil.

In the pocket! Met opnieuw vakwinst vandaag voor Peter en Ronnie in het vaste stok vak met een afgetekende 101 kilo is de overall winst van het driedaagse festival op de Vossenkuil zekerheid geworden. De perfecte score van drie punten over drie dagen en een totaalgewicht van 278 kilo. Door iedere dag met een andere techniek en strategie te moeten vissen, werd er een beroep gedaan op veelzijdigheid.
 
Preston
 
In hun kielzog lieten ook Daniel en Wim zich niet onbetuigd. Zij wisten vandaag een tweede plaats te noteren in het vak van de vrije hengelkeuze. De mannen lootten vandaag één van de minst favoriete hoeknummers waar tot dan toe weinig vissen waren gevangen. Een aangepaste strategie werd echter beloond met 90 kilo en twee punten. Met 5 punten is een overall derde plaats hun verdiende deel van de buit.
Gefeliciteerd mannen, zeer sterk gedaan!
 
Preston Innovations                      Preston Innovations                      Preston Innovations
 
Bericht van Peter Urscheler.
 
Vandaag dag 3 en laatste dag van het 3-daagse festival op de Vossekuil gevist. We mochten plaats nemen in het vaste stok vak maximaal 13 meter. De eerste twee dagen wisten Ronnie en ik ons vak te winnen. Daniel wist de eerste dag alleen keurig een 2e plek te vissen en zaterdag kwam Rudy over om in te vallen voor Wim en wisten de mannen keurig een 1e plaats te vissen. Voor de 3e dag was er nog alles mogelijk en een slechte loting kon nog roet in het eten gooien. Voor Daniel en Wim kwam er stek 18 uit. Dit is toch echt wel het minste nummer van de vijver en hier wil je niet loten als je nog voor het klassement vist. Door de tactiek aan te passen en een alles of niet strategie toe te passen vissen de heren vandaag een keurige 2e plaats. Ronnie en ik zelf mochten plaats nemen op stek 4 en waren hier op voorhand zeer content mee. Onze tactiek bleef zoals besproken en pakte goed uit. Met 101 kg winnen wij ook vandaag ons vak en winnen hiermee het festival. Daniel, Rudy en Wim worden overall keurig 3e. Al met al een geslaagd weekend voor de Preston boys! Bij deze wil ik graag nog even de organisatie Ton Ruijs en Edwin van de Biggelaar bedanken voor de geweldige organisatie en hun vrouwen voor de fantastische lunch elke dag weer. Ook Bert en Rita van de Vossekuil bedankt voor de gastvrijheid. Overige winnaars ook nog van harte gefeliciteerd.
 
 
Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERHengelsport SappemeerSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetPreston Innovations.Wormenkwekerij Wasse