De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

BAITSHOP.NLMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndePreston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.HJG DRESCHER

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Preston Commercial Cup 2020 (2)

Preston Commercial Cup 2020 dag 1-10 oktober

Preston Innovations organiseerd op visvijver de Poele en vispark Nolderwoud de Preston Commercial Cup 2020.

Er worden 2 losse wedstrijden gevist. Per wedstrijd is er plaats voor 16 vissers aan Visvijver de Poele en plaats voor 20 vissers aan vispark Nolderwoud. Op elke vijver wordt er in twee vakken gevist. Voor De Poele 2 vakken van 8 en voor Nolderwoud 2 vakken van 10 vissers.

De stekloting vind plaats op vispark Nolderwoud. De Poele ligt hier plus minus op 15 a 20 minuten rijtijd vandaan.

Per wedstrijd zijn er in elk vak finaletickets te winnen. Op de Poele is er voor de nummers 1 en 2 van het vak een finale ticket te winnen en op vispark Nolderwoud voor de nummers 1, 2 en 3 per vak een finale ticket te winnen.

Wanneer je in het bezit bent van een ticket ben je geplaatst voor de finale dag.

Het is mogelijk om je gekochte wedstrijdkaart over te dragen aan een andere visser, deze vist echter alleen onder zijn eigen naam en dit dien je voor de wedstrijd kenbaar te maken.

Het overdragen van je finale ticket is niet mogelijk,  deze blijft persoonlijk. Bij verhindering zal het finale ticket doorschuiven naar de eerst volgende visser op de ranglijst va die dag.

In de finale wordt er gestreden met 20 vissers op vispark Nolderwoud voor een prijzen pot van € 3000,-. Dit bedrag is alleen van kracht bij voltallige  inschrijving en deelname kwalificatie aan de wedstrijden.

 

Preston Commercial Cup 2020

 

Klik hier voor tickets

 

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WassePreston Innovations.HJG DRESCHERMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Maver EvezetSHIMANO AEROCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERS