De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

BAITSHOP.NLMaver EvezetGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeSHIMANO AEROHengelsport SappemeerCHAMPION FEEDWormenkwekerij WasseHJG DRESCHERPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Peter Urscheler Team Preston Fishing op Toms Creek.

Wedstrijdje op Toms Creek gevist vandaag. Vanmorgen met 11 man gestart. 5 in het vaste stok vak (hoeken en eilandstekken) en 6 vissers in het vrije hengel vak. Ik lootte stek 6 in het vrije hengel vak. Eerste 4 uur veel moeite gehad om de vissen aan de gang te krijgen.

 

Peter Urscheler Team Preston Fishing

 

Een enkeling op de method feeder en een paar vissen op 4 delen. Laatste 2 uur alles omgegooid en volle bak gaan schieten met maden op 11,5 mtr. Dit activeerde duidelijk de F1 karpers die mijn nieuwe Preston Hybrid elastic 1,8mm er met grote regelmaat uit knalde. Toch nog een aardige pluk vis kunnen vangen en afgesloten met 55 kg wat genoeg was om mijn vak te winnen. Overige prijswinnaars nogmaals van harte en Frits Verschoor bedankt voor de organisatie.

 

Peter Urscheler Team Preston Fishing

 

 

 

 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.Preston Innovations.HJG DRESCHERT Wisentbos DrontenMaver Evezet