De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDSHIMANO AEROHengelsport SappemeerHJG DRESCHERWormenkwekerij Wasse

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Preston innovations

Op dit moment lijkt onze Peter 'the man to beat' te zijn. De successen volgen elkaar in lekker tempo op. Zo viste hij afgelopen week een wedstrijd mee op De Berenkuil. Ook deze wedstrijd eindigde in een prooi voor Peter.

 

Preston innovations

 

Gestart werd er op 11,5 mtr met aan de haak een 4mm Pro Expander pellet en 2mm vijver pellets gevoerd met een kleine Cadpot. Deze lijn leverde slecht mondjesmaat vis op zodat Peter schakelde naar 10 meter, hier was het net even dieper. De pellets werden ingeruild voor One to One paste green. Dit bleek een juiste inschatting. Vanaf de eerste inzet volgden er direct beten die de hele wedstrijd bleven doorzetten.
Met 80 vissen en een gewicht van ruim 46 kg weet Peter zijn vak te winnen en ook overall het hoogste gewicht te noteren.
Gefeliciteerd Peter, super gedaan weer
Preston innovations
 
Preston innovations 
 
CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.HJG DRESCHERHengelsport SappemeerSHIMANO AEROPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseT Wisentbos Dronten