24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

GURU Knowledge is power.Nytro FishingSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetJWP Waterservice

Commercieel vissen - uitslagen / nieuws

Evezet Game Changer Part two! (2)

Game Changer Part two!
Dat de Game Changer serie het nieuwe voer van Evezet is weet U inmiddels.
Nu even de details per soort, met dit keer;
Game Changer Choc and Corn.
Evezet game changer
Dit voer richt zich op de diverse stijlen waarmee de grootste soorten witvis worden belaagd.
Karper, Zeelt en bijvoorbeeld de grote Brasem zijn er gek op.
Op Commercial visvijvers zitten de juiste vissoorten voor de Game Changer maar ook op open water en stadswater wat speciaal is ingericht voor het vissen is Game Changer jou beste keuze.
Op zo’n Commercial vang je vis op diep en ondiep, ver en dichtbij, kortom het vraagt om een diverse stijlen aanpak. Al deze stijlen kunnen prima bediend worden met de Game Changer Choc & Corn. Deze Game Changer heeft een lichte choco flavour en is met de zoetst mogelijke mais en hoogwaardige crushed pellets als ingrediënten voor de grote vis onweerstaanbaar.
Game Changer Choc & Corn is een voer dat dus is afgestemd op de grote witvissoorten. Vaak zijn je vangsten zeer divers wanneer je de keuze maakt voor Choc & Corn maar wel zal snel blijken dat de grote exemplaren er wel heel graag op azen.
Evezet game changer
 
Bereiding,
Bij voorkeur het voer na licht bevochtigen zeven en dit meerdere keren herhalen voor de mooiste structuur in het voer en een optimale werking.
De lokkende werking van het voer zit hem vooral in het gebruik van een hoogwaardige gechrushte pellet soort en de Zoete flavour van de Choco en Mais combinatie die een hoge attractiewaarde heeft voor deze vissoorten.
Gebruikerstip;
Ook hier is het belangrijk niet te snel te veel water bij te voegen maar te blijven doseren en zeven, deze stap meerdere keren herhalen.
Toevoegingen,
Als toevoeging kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Evezet Premium XXL Soaker pellet, worm, mais of andere partikels.
Probeer het dus ook eens onder de kant ("in the Margin") ook daar werden vaak mooie resultaten geboekt.
 
Evezet game changer
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.JWP WaterserviceNytro FishingSHIMANO AEROMaver Evezet