De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HJG DRESCHERVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROBAITSHOP.NLPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerCHAMPION FEED

Algemeen nieuws

Maickel vd Velde wint de Week of the Lake 2021 Ketelmeer

Afgelopen zondag was het de laatste dag dat het klassement nog kon veranderen. Er waren vakken die goed waren maar ook vakken waar je moest schrapen voor een visje.

Enkele vissers  hebben toch wat met de vissen mee kunnen loten waardoor er voor hun nog wat kilo's te vangen waren. Ook waren er vakken waar je met een paar kilo al hoge ogen gooide.

Maickel vd Velde wist alle dagen zeer goed te vissen en zette de wedstrijd op zijn naam met 7 punten. Bennie Kammler werd tweede met 9 punten en Arno Bremer werd derde met 10.5 punten. Arno wist ook de superpoule het gewichts klassement te winnen.

Hieronder de uitslagen. 

Maickel vd Velde Winnaar The Week of The Lake

 

Arno Bremer winnaar van de superpoule.

 

 

Verpa groundbaits               Verpa groundbaits              Verpa groundbaits

 

 

 

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLMarcel vd EyndePreston Innovations.T Wisentbos DrontenMaver EvezetGURU Knowledge is power.FREE SPIRIT/RINGERSHengelsport SappemeerSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseHJG DRESCHERCHAMPION FEED