De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

CHAMPION FEEDBAITSHOP.NLSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeMaver EvezetT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.FREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerHJG DRESCHERPreston Innovations.

Algemeen nieuws

Nederland wint interland Nederland Duitsland.

Een aantal maanden geleden waren wij uitgenodigd om naar het mooie en visrijke Duitsland af te reizen. Er stond een interland gepland tegen de Duitse meiden en tegelijkertijd viste de heren ook een interland.
Afgelopen woensdag begon de reis richting Wustermarkt. Er stond één dag oefenen op de planning en twee wedstrijddagen. Tijdens de enige trainingsdag was het materiaal perfectioneren en achter de visserij zien te komen. Achter de visserij komen was niet zo heel moeilijk, want er zwom heel veel vis. Het was een kwestie van snel en simpel vissen, plus veel spierpijn krijgen .
interland
 
De eerste dag mocht ik op kop plaatsnemen. Vanaf de start kreeg ik gelijk beet en de gehele wedstrijd beet kunnen houden. De vissen die gevangen moesten worden waren voornamelijk kolbleien. Zware dobbers, dikke lijnen en stevige haakjes waren een must. Na een intensieve vier uur kon ik een gewicht van 35 kilo aanbieden. Met de ploeg wonnen we de dag en ik viste een 1tje in mijn vakje.
De tweede dag ging het iets moeizamer. Het eerste uur moeilijk beet te krijgen. Na een goed tweede en derde uur kon ik weer aardig terug komen. Het was een dag met iets minder beet, maar aan het einde van de rit kon ik een gewicht van 28 kilo aanbieden. Waar maak je dat in Nederland nou mee?
Dit maakte dat wij over twee dagen 37 wedstrijdpunten hadden. De interland wonnen wij met vlag en wimpel . Individueel was de top drie Nederlands gekleurd. Daphne werd 3e, Fabienne 2e en ik wist het potje te winnen met 2 wedstrijdpunten en met iets meer dan 60 kilo vis .
interland
 
Het waren fantastische dagen met heel veel gezelligheid en vis . Bij deze wil ik iedereen bedanken.
 
Anja Groot.
 
Gisteren terug gekomen van de interland tegen Duitsland. Wat een prachtige visserij was dit!!!!
Met het team hebben we deze wedstrijd weten te winnen. Ook de individuele top 3 was voor Nederland! Meiden super gedaan! Zelf werd ik 4e individueel.
interland
 
De eerste wedstrijddag wist ik mijn vak te winnen met 26.800. En de 2e dag werd ik 3e in mn vak met 25.940. Een visserij om niet snel te vergeten en waar maak je zoiets nou nog mee?
Ik wil coaches, begeleiders en natuurlijk het team bedanken voor deze geweldige dagen!!
 
Mandy Swart.
 
 
 
 
 
SHIMANO AEROCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLHJG DRESCHERT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseMaver EvezetMarcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERS