Algemeen nieuws

Tackle GURU Benelux vissen in de haven.

Het havenseizoen is in volle gang en hoewel de vangsten niet overal zoals gebruikelijk zijn, is het toch nog mogelijk om een leuke visdag te beleven in de verschillende havens die ons land rijk is.
Een selectie handige tips voor deze visserij mag dan ook niet ontbreken natuurlijk.
Guru Haven vissen
Om de stek heen vissen: zeker in de havens wil het voorkomen dat de vis uiteindelijk niet boven op de voerplek ligt. Vis er daarom omheen en zeker ook erachter. De grootste vissen vang je hier vaak.
Guru Haven vissen
Neem een beetje lokvoer mee: Hoewel aas als casters en hennep het belangrijkste zijn, kan het ook verstandig zijn om een paar bolletjes lokvoer aan te voeren om de stek snel op gang te krijgen.
Guru Haven vissen
Stevige haken: Gebruik stevige en vooral scherpe haken. Je vangt vaak veel vis en een sterk haakje wat niet uitbuigt en lang scherp blijft is dan wel raadzaam.
Guru Haven vissen  Guru Haven vissen
 
GURU knowledge is power                       GURU knowledge is power                       GURU knowledge is power
 
 
 
HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetMarcel vd EyndeSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.T Wisentbos Dronten