Algemeen nieuws

Roberto Feletti en Tobias Skobbe winnen koppelwedstrijd Evezet Fishing en Marcel Van den Eynde.

Evezet Fishing en Marcel Van den Eynde lokaas organiseerden een grote koppelwedstrijd aan het Oosterhornkanaal bij Delfzijl.
Er werd geloot bij Klein Finland te Wagenborgen waar de koffie, thee en cake aangeboden werd door beide firma's.
Gevist werd er van 09.30 tot 14.30 uur onder steeds wisselende weersomstandigheden en een stevige wind uit het noordwesten en later draaiend naar het noorden.
 
Koopman vd Eynde
 
Overal werd er een visje gevangen maar echt makkelijk was het niet en de complete trukendoos moest bij menig koppel dan ook helemaal open.
Ondanks dat het niet makkelijk was vandaag is er door de meeste koppels toch nog redelijk vis gevangen, niet allemaal groot maar veel aantal maakt ook gewicht!
In vak C wisten Roberto Feletti en Tobias Skobbe 14240 gram te vangen en winnen daarmee de hele wedstrijd.
Koopman vd Eynde
In vak B ging de winst naar Gerben Meulenkamp en Maickel Takens met 14010 gram.
 
Albert Tammenga en Wim Winter pakten de winst in vak D met 12460 gram en Richard Sanders en Hendrik Martens gingen er in het A vak met de winst vandoor met een gewicht van 6420 gram.
 
Koopman vd Eynde
 
Na de wedstrijd kon iedereen gebruik maken van het buffet in Klein Finland dat ook nog eens gesponsord werd door Evezet en Marcel Van den Eynde.
En omdat het nog niet genoeg was kreeg ieder koppel ook nog een goed gevulde voer emmer van Evezet en Marcel Van den Eynde mee naar huis.
Al met al was het een zeer geslaagde wedstrijd en zeker voor herhaling vatbaar.
Alle prijswinnaars
gefeliciteerd
Koopman vd Eynde 
 
en iedereen bedankt voor de deelname en hulp bij het snoeien, uitzetten, wegen etc., en natuurlijk Evezet Fishing en Marcel Van den Eynde voor het mede mogelijk maken van deze prachtige wedstrijd!
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde