24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

SHIMANO AEROMaver EvezetMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaNytro FishingJWP Waterservice

Algemeen nieuws

Allereerste Samen VISsen-dag geslaagd

De Samen VISsen coaches hebben afgelopen zomer 130 visuitjes met bewoners van zorgcentra gehouden. Tijdens de eerste, officiële samenkomst dag voor coaches werd stilgestaan bij dit prachtige resultaat.

Wim Meijberg van het IVN nam de coaches mee naar buiten. Gewapend met een schepnet, een bakje en zoekkaarten gingen de Samen VISsen coaches vervolgens vol enthousiasme aan de slag. Een leuke inspiratie voor de coaches om eens met de deelnemers van zorgcentra te doen. Na de lunch was het tijd voor een rondvaart over het Naardermeer.
 
Tijdens deze samenkomst blijkt dat de Samen VISsen-coaches het fantastisch vinden om visuitjes te organiseren met zorgcentra. Ze zien de deelnemers genieten van de natuur en het vissen zelf; dit geeft heel veel voldoening en energie.
 
-> Lees het hele artikel over deze Samen VISsen-dag en het project op samenvissen.nl
 
 
 
 
Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeMaver EvezetJWP WaterserviceNytro FishingSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.