SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

JWP WaterserviceVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeNytro FishingSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaMaver Evezet

Algemeen nieuws

Selectiewedstrijden NK Streetfishing: nog plekken vrij!

Van juli tot en met oktober worden de zes federatieve selectiewedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap Streetfishing gevist. Bij elk van deze wedstrijden geldt een open inschrijving en is er plek voor vijftig koppels.

Voor deelname aan de finale van het Nederlands Kampioenschap Streetfishing is kwalificatie via een van de zes selectiewedstrijden vereist. Daarbij is het dit jaar nieuw dat deelnemende koppels zich kunnen inschrijven voor meerdere selectiewedstrijden. Ze maken hiermee ook via ieder event apart kans om zicht te kwalificeren voor het NK Streetfishing 2023 dat op 26 november in Leeuwarden plaatsvindt.

Top-5 geplaatst

De vijf hoogst geëindigde koppels bij elke selectiewedstrijd plaatsen zich automatisch voor het NK in de Friese hoofdstad. Indien een al geplaatst koppel bij een tweede selectiewedstrijd opnieuw een top-5 uitslag vist, wordt deze kwalificatieplek toegekend aan het eerstvolgende koppel. De overige beschikbare plaatsen voor het NK worden naar ratio berekend. Team Eend, bestaande uit Mika Kroese en Owen van Boven, is de regerend Nederlands Kampioen Streetfishing. Met de NK-winst van 2022 hebben ze zich al automatisch geplaatst (onder voorwaarde van deelname aan een selectiewedstrijd) en zullen ze dit jaar hun titel verdedigen.

Meld je aan!

Koppels kunnen zich hier inschrijven voor de federatieve selectiewedstrijden. Wacht daar niet te lang mee, want dan loop je de kans dat het deelnemersveld vol is. Online vind je ook een overzicht en tussenstand van de inschrijvingen en lees je alles over de reglementen. Zo is een van de spelregels dat er alleen met loodalternatieven mag worden gevist.

Selectiewedstrijden NK Streetfishing

8 juli – Dordrecht
2 september – Nieuwegein
3 september – Alkmaar
3 september – Groningen
17 september – Leeuwarden
21 oktober – Zwolle
 

Meer informatie 

Bekijk hier alle deelnemers van de selectiewedstrijden en lees hier meer informatie over het NK Streetfishing.
 
JWP WaterserviceMarcel vd EyndeSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro FishingWormenkwekerij Wasse