De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Maver EvezetSHIMANO AEROMarcel vd EyndePreston Innovations.BAITSHOP.NLFREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Algemeen nieuws

Visteam Koopman van den Eynde Een weekendje Elbe (Verslag)

Afgelopen weekend reisden Hendrik Martens en Jarno Enting af naar Lauenburg, een plaatsje aan de Elbe in Noord- Duitsland, net onder Hamburg. Samen Met Roberto Van Dam en Gerrit Horstman hadden zij zich opgegeven voor een 2- daagse koppelwedstrijd van de Firma FT-Max.
 
Visteam Koopman van den Eynde
 
Vrijdagmiddag aangekomen eerst de vergunningen voor elkaar gemaakt en gelijk naar de waterkant. Het water stond ruim een meter hoger dan normaal door de hevige regenval van de laatste weken. Gauw bleek dat er gevist moest worden met ankerkorven tussen de 100 en 140 gram om het aas aan de bodem te houden. De vis aasde goed en er werd redelijk wat vis gevangen. Kolbleien tot een kilo en brasems variërend van 1 tot 3,5 kilo.
Visteam Koopman van den Eynde
 
Zaterdagmorgen mochten Hendrik en Jarno in het B-vak plaatst nemen, Roberto en Gerrit trokken een lootje in het A-vak. Na de voorbereiding, kwam het startsignaal en na enkele korven gevoerd te hebben begonnen de vissen al gauw te bijten. Na een aantal kolbleien kwamen de brasems los. Hendrik en Jarno eindigden uiteindelijk op plaats 4 met 33 kg. Roberto en Gerrit wisten hun vak te winnen met 105 kg.
Visteam Koopman van den Eynde
 
Zondag zaten de heren in het andere vak. Hendrik en Jarno zaten op A6, Roberto en Gerrit zaten op B13. Hendrik en Jarno begonnen al gauw grote brasems te vangen en gingen voortvarend van start. Helaas kwam er halverwege de wedstrijd de klad een beetje in en werden de aanbeten steeds minder. Uiteindelijk hadden zij 93 kg in de leefnetten, wat resulteerde in wederom een 4 in het vak. Roberto en Gerrit visten 63 kg bij elkaar en werden 2e in het vak.
 
Visteam Koopman van den Eynde
 
Uiteindelijk werden zij 2e in de eindstand en Hendrik en Jarno 7e.
Hendrik en Jarno visten met 2 delen #DSFeeder en 1 deel #Supercrack Brasem.
Roberto en Gerrit visten met 2 delen #Record Zilver en 1 deel #DS Feeder. Beide koppels gebruikten de nodige #SinkingCrumbs door het voer. Rood en geel.
Visteam Koopman van den Eynde
Het was een fantastisch weekend met veel vis. Een goed georganiseerde wedstrijd met prachtig weer. Het hotel was goed en de gezelligheid was super. Naast het vissen lekker gegeten en de nodige biertjes genuttigd. Al met al weer een mooi avontuur om op terug te kijken.
 
 
GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseMaver EvezetSHIMANO AEROHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeCHAMPION FEEDBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenPreston Innovations.HJG DRESCHERSaga-the-game-changer - Cresta