Hennep van top kwaliteit!! (2)

Champion FeedDe hennep zaad van Champion feed is van top kwaliteit.
Tip: laat de hennep 8 uurtjes weken de dag voor het vissen. Kook het daarna 45 tot 60 minuten. Laat daarna de pan langzaam afkoelen en de ochtend voor het vissen is de hennep van top kwaliteit en altijd vers.(zie foto voor het resultaat) 

Lees meer: Hennep van top kwaliteit!! (2)

VOEREN EN VANGEN MET DE PELLET WAGGLER (Video) (2)

In deze tweede video over het vissen met de pelletwaggler legt Arjan uit hoe belangrijk het voeren is bij deze visserij. Hierbij hij geeft hij diverse handige tips die het resultaat bij deze manier van vissen ten goede komen. Als het voeren klopt.... dan volgt de vis van zelf!

Lees meer: VOEREN EN VANGEN MET DE PELLET WAGGLER (Video) (2)

METHODVISSEN MET LUCIEN DE RADE (2)

In deze video vist Lucien de Rade met de method op een lokaal water met een prachtig bestand aan karper. Aan de hand die diverse praktijkvoorbeelden legt hij duidelijk uit waarom hij welke keuzes maakt op het gebied van materiaal en vistechniek.

Lees meer: METHODVISSEN MET LUCIEN DE RADE (2)

BAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDSHIMANO AEROMarcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.HJG DRESCHER