De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLMarcel vd EyndePreston Innovations.T Wisentbos DrontenMaver EvezetWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROHJG DRESCHERVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEED

PRESTON Soft shell jacket. (2)

Soft shell jacket - dit nieuwe jack is perfect om te dragen op die koele dagen die in het verschiet liggen. Het biedt bescherming tegen wind en kou en is ook nog eens waterafstotend.
Ideaal dus voor die herfstige omstandigheden .
Preston Soft shell jacket
 
Voorzien van elastische boorden in de mouwen om wind en water buiten te houden. Drie, met rits afsluitbare zakken, bieden plaats aan je telefoon, portemonnee of andere waardevollespullen. 
De afneembare capuchon is ideaal als extra bescherming tegen regen en wind.
Preston Soft shell jacket
Soft-Shell materiaal is zacht en comfortabel. Daarmee is het jack super om zo te dragen maar ook heel goed te combineren met bijvoorbeeld het DF30 of nieuwe DFX pak👌👌
Verkrijgbaar in de maten M-XXXL.
 
Preston Innovations                        Preston Innovations                        Preston Innovations
 
Preston Soft shell jacket
 
 
 

PRESTON DRI FISH BOOTS! (2)

DRI FISH BOOTS!   Testen in de praktijk is een wezenlijk onderdeel voordat een nieuw product wordt vrijgegeven. De nieuwe Dri Fish Boots hebben deze uitgebreide test prima doorstaan. Twee jaar proberen en lopen op verschillende ondergronden heeft geresulteerd in deze nieuwe laarzen.
Preston DRI FISH BOOTS!
Ontwikkeld om je voeten warmte en comfort te bieden onder alle weersomstandigheden. Een verstevigde zool met grof profiel geeft de laars balans, de neopreen schacht houdt kou en vocht buiten 🌧
Coming real soon!
 
Preston DRI FISH BOOTS!
 
Preston Innovations                         Preston Innovations                         Preston Innovations
 
 

Cresta Haal jij het meeste uit jouw beten. (2)

Haal jij het meeste uit jouw beten
Bij het feedervissen op afstand is gevlochten lijn niet meer weg te denken. Toch zijn er aanmerkelijke verschillen tussen soorten gevlochten lijn. Een lijn die net dat beetje extra biedt is de Intenz Superior Braid. Deze lijn is ontzettend fijn, dun en rond.
 
CRESTA
 
Dankzij deze eigenschappen snijdt deze lijn zeer gemakkelijk door het wateroppervlak. Dit zorgt voor een zeer directe verbinding tussen hengeltop en voerkorf, waardoor aanbeten structureel beter zichtbaar zijn. Tevens zorgen de dunne en ronde eigenschappen ervoor dat stroming veel minder vat heeft op de lijn waardoor lijndruk enorm word gereduceerd en je tevens lichter kunt vissen.
 
 
CRESTA
 
 
 
 

GURU AVENTUS MOLENS (2)

Je hebt hem misschien al voorbij zien komen in een van onze video's, maar hier is dan de eerste echte officiële glimp van onze Aventus molen!
GURU AVENTUS MOLENS
Het ontwikkelen en perfectioneren van deze molen heeft maarliefst drie jaar geduurd en eindelijk is het dan zo ver! Extreem sterk, duurzaam en natuurlijk sexy is wat de molen kenmerkt naast de vele technische hoogstandjes die ervoor zorgen dat de prestaties ongekend zijn.
GURU knowledge is power                          GURU knowledge is power                           GURU knowledge is power
 
De molen zal beperkt beschikbaar zijn in een 3000 en 4000 maat vanaf begin oktober.
 
GURU AVENTUS MOLENS
 
 
 

Preston Innovation Landingsnet (2)

SCOOP IT!  Een goed landingsnet is van het grootste belang, zeker als je een vis wilt 'scheppen'  De nieuwe Quick Dry netjes zijn lichtgewicht en hebben een grovere maas, perfect om gemakkelijk door het water te bewegen en sneller een vis te landen.
 
Preston innovations   Preston innovations
 
Een stevige en gladde bovenring houden het net in model en beschermen de lijn 
Verkrijgbaar in 40, 45 en 50cm 
 
Preston innovations
 
Preston Innovations                         Preston Innovations                         Preston Innovations
 
 
 
BAITSHOP.NLMarcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.HJG DRESCHERMaver EvezetSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.