De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeSHIMANO AEROPreston Innovations.Maver EvezetHJG DRESCHERCHAMPION FEEDWormenkwekerij Wasse

Uitslagen

Uitslagen Driedaagse koppelwedstrijd Bad Nieuweschans

Uitslagen Driedaagse koppelwedstrijd Bad Nieuweschans

vorige week  vrijdag, zaterdag en zondag was het alweer de vierde editie van de Driedaagse koppel te Bad Nieuweschans. De wedstrijd die jaarlijks georganiseerd wordt door De Bastion Vissers was weer een groot succes en vele koppels melden zich dan ook gelijk weer aan voor het volgend jaar als we onze lustrum kunnen vieren.

 

Bastion Vissers

Winnaars Edwin Smit en Bernard de Wit.

Onder prima weersomstandigheden waren het weer mooie visdagen met na afloop een barbecue. Wat  betreft de vangsten kan het allemaal wel wat beter, het was echt zoeken naar een visje. Maar toch ook wel weer enkele uitschieters die op de betere stekken weer enkele kilo`s vis bij elkaar visten.

 Mvg Harrie Koster

 

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

 

 

 

SHIMANO AEROCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeBAITSHOP.NLHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseMaver EvezetPreston Innovations.