De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndePreston Innovations.Wormenkwekerij WasseSHIMANO AEROHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenMaver EvezetHJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NL

Uitslagen

Gert Kikkert en Wim Fuhler winnaars NOK 2021.

Afgelopen zaterdag, 18 september, werd het Noordoostelijk Kampioenschap in het Beukerskanaal tussen Steenwijk en Giethoorn gevist. Met 167 deelnemers van de drie noordelijke federaties is het NOK een van de grootste niet commerciële wedstrijden in Nederland.

Ondanks dat de wedstrijd later in het jaar plaatsvond, normaliter is deze wedstrijd de aftrap van het wedstrijdseizoen, was de deelnemerslijst goed gevuld. Dat is natuurlijk altijd weer afwachten bij een datumwijziging. Hopelijk kan het NOK in 2022 wederom in het voorjaar plaatsvinden. Het weer was de deelnemers bij deze editie van het NOK goed gezind, de vis helaas iets minder. Alle deelnemers bij elkaar hebben bijna 210 kilo vis gevangen, wat beduidend lager is dan normaliter tijdens de wedstrijd in het voorjaar.

Winnaars en prijzen

De winnaar in de categorie Feeder hengel is geworden Gert Kikkert namens federatie Sportvisserij Oost-Nederland met 28.620 gram vis. De winnaar in de categorie dobberdragend is geworden Wim Fuhler namens Sportvisserij Groningen Drenthe met 4.880 gram vis. Normaliter is de prijsuitreiking direct na afloop van de wedstrijd, dit jaar is er echter voor gekozen dat de prijzen of nagestuurd/gebracht of per bank overgemaakt worden.

De organisatie van het NOK lag dit jaar in handen van Sportvisserij Oost-Nederland. Sportvisserij Oost-Nederland bedankt alle vrijwilligers van de drie federaties die meegeholpen hebben aan de organisatie van deze wedstrijd, want zonder deze vrijwilligers is het organiseren van deze wedstrijd niet mogelijk.

Bekijk hier de volledige uitslagen:
 
Dobberdragend
 
 
 
 
 
 
 
T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROPreston Innovations.HJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver Evezet