De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Marcel vd EyndeCHAMPION FEEDSHIMANO AEROHJG DRESCHERT Wisentbos DrontenMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.Preston Innovations.

Uitslagen

Koppel Holoubek en Grosmann winnen wedstrijd Bolwerkskolk.

Gisteren was de wedstrijd van Ons Belang aan de Bolwerkskolk in Deventer. Er was plek voor 16 koppels, er hebben zich toch nog 14 koppels opgegeven voor deze wedstrijd. Om alles in goede banen te leiden voor de wedstrijd hebben we het op papier uitgewerkt, het prijzen geld, en de vak indeling voor de pouleprijzen.

Bolwerkskolk 

Op de dag zelf kreeg ik om 06.45 uur een berichtje dat er zich een koppel wilde afmelden, ze vonden het te slecht weer. Als je zo over je hobby denkt kun je in mijn ogen beter een ander hobby gaan kiezen. Het gevolg hiervan is dat je weer een nieuwe berekening kunt gaan maken voor de eindprijzen, en een andere verdeling voor de pouleprijzen. De dag voor de wedstrijd heb ik regelmatig op buienradar gekeken wat het weer ons zal brengen die dag. Het was te zien dat het een regenachtige dag zou zijn, nou dat was en bleef het ook helaas. Op sommige plekken was het echt een ware glijpartij in de modder op z’n mooie plek zaten Peter en ik helaas ook. Gelukkig was het tijdens het opruimen, en wegen van de vis wel droog. Verder was eenieder tevreden hoe de dag was verlopen, ondanks de wat mindere vangsten op sommige plekken. Maar dat is, en blijft loten.

 

Resultaat vak A

1) Holoubek / Grosmann 69.500 kg

2) Hekkers / Kars 23.100 kg

3) Ooms / Hilferink 21,300 kg

 

Resultaat vak B

1) Bax / Roos 41.560 kg

2) Hulshof / Schellenberg 29.550 kg

3) Nijland / Vegt 28.510 kg

Gefeliciteerd allemaal, en hopelijk tot een volgende keer.

 

Groet Martin Siebelink

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeMaver EvezetHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - Cresta