De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

BAITSHOP.NLFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetPreston Innovations.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERMarcel vd EyndeSHIMANO AEROCHAMPION FEED

Uitslagen

Jonas Lubkin wint 3e wedstrijd van de wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport.

Zaterdag 20 november is de 3e wedstrijd van de wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport gevist. Met 20 man is er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. De vangsten bestonden voornamelijk uit voorn. Jonas Lubkin wist de wedstrijd te winnen door een mooie bonuszeelt en een mooi netje voorns. G. Hesseling wist het A vak te winnen met 1910 gram. 

 

wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport.

wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport.

 

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLMaver EvezetSHIMANO AEROHJG DRESCHERHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WassePreston Innovations.