Uitslagen

Nachtkoppelwedstrijd Vislust -Voorhuis hengelsport prooi voor Harry Roord en Jan Hammink.

De nachtkoppel die gepland stond in  het kanaal Almelo de Haandrik werd in verband met zeer moeizame vangsten in de laatste week na overleg met de deelnemers verplaatst naar het kanaal voor Bolletje in Almelo.

Vislust

Dit bleek een goede beslissing want we werd redelijk tot goed vis gevangen.

Harry Roord en Jan Hammink hadden de taken verdeeld. Jan, met de vaste stok, ving al direct een aantal mooie voorns en in het donker meldde zich met enige regelmaat een brasem. Harry bouwde met precisie een voerstek voor de feeder op die pas in de tweede helft van de wedstrijd een assorti van voorns, kolbleien en een enkele brasem opleverde. Samen konden de heren bijna 27 kilo ter weging aanbieden. Genoeg voor een eerste plek. Op korte afstand gevolgd door Rik Stam en Koen van Goor die met een geweldige eindsprint in de laatste anderhalf uur nog dicht in buurt kwamen.

                     

UITLAG:

1             J. Hammink H. Roord                    26.650

2             R. Stam K. van Goor                        24.440

3             R. Pol R. ter Haar                             16.200

4             B. Kienhuis R. Woudstra               12.100

 

 

 

 

 

 

SHIMANO AEROT Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.