Tackle Guru Benelux 

 

GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEED

Uitslagen

Dag 1 van de 3 daagse van Hoogeveen (Jeroen Jansen)

dag 1 van de 3 daagse van Hoogeveen.
Vanmorgen tussen 7.00-7.30 uur loten bij de racket . Ik trok nummer 15 ik dacht hè dat kan wel eens een kop plek zijn . En ja hoor op de staart van het A vak . Ik had hier nog nooit gevist dus ik had mijn vriend Michel Kats nog even gebeld om wat info bedankt . Ik had gekozen om tegen de anderekant te gaan vissen met de identity 3,6 en op 13 M met de 3.20 te gaan vissen . Ik aanvoeren en heb nooit op de 13 M gevist .
 
Hoogeveen
 
Al mijn vissen gevangen aan de overkant. mijn top heeft niet stil gestaan zoveel kleine vis aanwezig en daar tussen door nog een paar half wassen wat goed was voor 7,015 kg en de vak winst voor vandaag .
Nu op naar woensdag dat zal wel worden met 30 graden en dat zal wel niet heel bevorderlijk zijn voor de vangsten ben ik bang. Maar de eerste stap is gezet vol goeie moet naar woensdag en vrijdag.
Roelof Koekoek bedankt voor de casters.
 
Hoogeveen
 
Hoogeveen
Saga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenMaver EvezetWormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.