Tackle Guru Benelux 

 

Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDMaver EvezetWormenkwekerij Wasse

Uitslagen

laatste nachtwedstrijd van Hsv De Vismaatjes

De laatste nachtwedstrijd van Hsv De Vismaatjes is afgelopen nacht gevist in de Zoetermeerse Plas, alle 6 koppels waren deze wedstrijd aanwezig, door de opzet van deze competitie ( competitie op gewicht waar de 3 beste resultaten van de 5 wedstrijden telt) maakte iedereen nog kans om deze competitie te winnen! Aangezien deze wedstrijd in mijn woonplaats werd gevist werd er aan mij gevraagd om het wedstrijd parcours uit te zetten. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt dat er mooi en eerlijk parcours over de plas werd uitgezet!
Deze dag werd er een half uur eerder geloot zodat de vissers die gebruik wilde maken van een maaltijd welke door Berry Verhagen van restaurant Happy Moose werd verzorgd en op je visplek werd bezorgd konden nuttigen. Berry bedankt voor de service!
 
Vismaatjes
 
Om 20.00 uur werd er gestart met het vissen en de meeste vissers wisten in de begin uren al direct vissen te vangen, dat beloofde wat voor de nacht! Op de kop ( Damwand ) zaten Arie Kwakernaak en Leon Feijtel, daar gingen het tegen de verwachting niet zo goed in het begin, op de staartplek ( bij het fricandellenbos) zaten Cornelis Zuijderduijn en Peter Varkevisser, onze Kattekers, zij wisten wel in het begin gelijk vis te vangen! Bij ons Ron Tom en ik waren de eerste vissen een baars en wat posjes maar gelukkig meldden de eerste brasems zich snel! Toen het donker werd er bij de meeste koppels goed vis gevangen en zo ging het eigenlijk wel heel de nacht door!
Alleen op staart bij de Kattekers ging wat moeizamer, onder elkaar werd er af en toe gebeld, alleen het koppel op nummer 4 Carel De Wolf en Hans Mieremet werd de telefoon niet opgenomen, reden mij onbekend maar waarschijnlijk te druk met vis te vangen om hun leidende positie in de tussenstand van de competitie te verdedigen, Cor de Wit en Hans Rijsbergen wisten op plek 5 goed vis te vangen en het Feeder force fishing team van Ted Verhagen en Frank de Haan gingen op plek 3 ook heel goed en wisten ook veel vis te vangen!
Om 06:00 uur was het einde wedstrijd, Ron en Leon gingen wegen bij de stek nummers 1 t/m 3 en Peter en Kees bij de nummers 4 t/m 6. Na de wegingen bleek dat Ron en ik de wedstrijd hadden gewonnen en dat wij met ons gewicht ook de winnaars waren van de competitie! Hans en Carel werden 2e in de wedstrijd en de competitie voor Cor en Hans die ook in deze wedstrijd 3e werden!
Er is in deze wedstrijd heel veel vis gevangen, zie de uitslag lijsten!
Mannen het was weer een leuke competitie die er volgend jaar anders uit gaat zien, dan wordt er weer op punten gevist !
Mijn dank gaat uit naar Ron Tom die alles weer perfect georganiseerd heeft maar ook naar de uitzetters en de weegploegen, samen zijn we sterk en blijft het gezellig!
Groet Ruud
 
Vismaatjes
 
Vismaatjes
 
 
FREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROCHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenMarcel vd Eynde