Tackle Guru Benelux 

 

SHIMANO AEROT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij Wasse

Uitslagen

Team VGB Hard Core winnen de Sweet Lakes 23 uurs Marathon aan de Noord A .

Dit weekend de 24 uurs in de Zoetermeerse plas gevist, zaterdagochtend was het om 07.30 uur verzamelen in de Happy Moose waar Berry Verhagen de aanwezige visser ontving en de aanwezige vissers voorzag van een kop koffie of thee! Omstreeks 08.00 uur werd er aangevangen met de loting, waar wij vorig jaar een hele goede plek lootte was het dit jaar anders, nummer 7 was onze plek dit jaar en dan weet je dat het moeilijk gaat worden tegen de nummers 1 en 2 aan de kop van het parcours en de nummers 10 en 11 aan de staart van het parcours!
Toch gingen wij Cornelis Zuijderduijn, Ron Tom,Hans Mieremet en ik met goede moed deze wedstrijd in, het duurde even maar wij wisten toch mooie vissen te vangen maar bekenden die niet meededen aan deze wedstrijd wisten ons te vertellen dat op de door mij eerder genoemde topnummers heel goed gevangen werd en dat al meerdere leefnetten gevuld waren!
Omstreeks 13:00 uur kwamen mijn goede vrienden Robert Oey en Dayo Steenstra Oey mijn team en het team van Derrick Tilburg die op nummer 6 zaten ons verwennen met heerlijke broodjes, Robert ze smaakte heerlijk en bedankt namens ons team en het team van Derrick! Ook het vissen verliep goed en ook als team was de sfeer goed en hadden we ook een hoop lol! De buren rechts van ons ( een team uit het Brabantse Made) kwam buurten en zagen ons vis vangen terwijl het bij hun minder liep, deze mannen schakelde snel om en gingen ook op onze afstanden vissen en dat leverde ook voor hun meer resultaat op, en laten we eerlijk zijn, als wij in dezelfde positie als hun hadden gezeten dan hadden wij exact hetzelfde gedaan!
Toch waren wij niet ontevreden over onze vangsten en met nog een hele avond en nacht op komst waren wij positief gestemd! Omstreeks ging ik samen met Kees en zijn vrouwen als eerste bij Happy Moose eten, het eten van ons team werd er evenals 1 tray bier en 1 tray fris gesponsord door Herman van der Velden van van der Velden Tweewielers! Herman wederom bedankt namens het team, volgend jaar moet je ook maar eens langskomen om er samen met ons eentje  te drinken, je woont toch om de hoek , tijdens het eten viel het op dat het team van Theo V. Veen en Ruud van Steenes Jolanda van Steenes heel goed zaten te vangen op de damwand, deze mannen hebben het grootste gedeelte van deze wedstrijd met zij tweetjes gevist, gelukkig hebben zij assistentie van mijn zoon Stephan, Romeo en Geonie Verstegen gekregen zodat zij ook konden eten, top dat dit zo geregeld kon worden maar Theo en Ruud zijn ook wereldgasten! Tijdens het eten zaten Wim Mensen en Ronald de Reus van team Traper naast ons, zij viste op het staartnummer 11 en wisten ons te vertellen dat zij al veel vis hadden maar dat ook het team van Geert Pakvis op plek 10 goed in de vis zaten! Omstreeks 19:00 uur kwamen wij terug op onze stek en gingen Hans en Ron eten, wij kregen wel mee dat met het liggen van de wind de beten minder waren en dat wij ook kleinere vissen vingen in verhouding met de uren daarvoor, misschien stilte voor de storm?
Naar het donker worden toe vingen ook Kees en ik minder vissen maar ook kleinere en het werd steeds minder, ook om ons heen en later bleek bij iedereen hetzelfde verschijnsel, vreemd want de 2 voorgaande nachtwedstrijden die ik de afgelopen maand in dit water heb gevist gaf een heel ander beeld aan!
Ik kan er heel kort over zijn, de 11 teams die deelnamen aan deze wedstrijd hebben allemaal niets of heel erg weinig gevangen!
Toch hebben wij als team de nacht met de nodige humor doorstaan, ik heb rapnummers gehoord met teksten waar Kees en ik in een deuk lagen.
Om 09.00 uur werd iedereen uit zijn lijden verlost, wat er werd bijna niks meer gevangen en begonnen de organisatoren Jordie Meijer en Elvis de Graaf met het wegen van de vis! Het team van Geert Pakvis wist deze wedstrijd met een klein verschil te winnen voor Theo en Ruud die in een paar leefnetten teveel vis hadden zitten, nu kostte dit Theo en Ruud de overwinning maar dit heeft Geert een paar jaar geleden meegemaakt, de 3e plaats was voor het team van Frank de Haan die op stelnummers 1 ook een goede wedstrijd hebben gevist!
Bij deze wil ik ook weer Hengelsport Zoetermeer bedanken voor alles wat ze voor mij doen, helemaal top!
Maar ook een groot compliment aan de organisatoren Jordie en Elvis, mannen het was weer top!
Oja wij zijn 8e geworden maar hebben een hele leuke 24 uur ( 23) gehad
 
 
T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.