Tackle Guru Benelux 

 

T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetSHIMANO AEROMarcel vd Eynde

Uitslagen

Marcel Meiknecht wint Roldermarkt Bokaal 2022.

Afgelopen weekend organiseerde HSV Rolde e.o. de jaarlijkse wedstrijd om de Roldermarktbokaal aan het Noord-Willemskanaal.
De loting vond plaats bij Eetcafé Homan in Eext waarna de 57 deelnemers richting het water vertrokken.
Het vaste hengelvak was uitgezet van de Vriezerbrug richting Heidenheim, en het feedervak van de Vriezerbrug richting Sluis III.
In het vaste hengelvak werd er vrijwel vanaf het begin vis gevangen, maar in het feedervak was het moeilijk om de vis aan de praat te krijgen.
De algemeen winnaar kwam vandaag dan ook uit het vaste hengelvak en was Marcel Meiknecht met 6550 gram. De winst in het feedervak ging naar Ben Schulingkamp met 4230 gram.
De prijsuitreiking was vanzelfsprekend ook bij Eetcafé Homan waar de catering super verzorgd was.    Alle prijswinnaars   gefeliciteerd
 Roldermarkt Bokaal
 
Roldermarkt Bokaal
 
Roldermarkt Bokaal
 
Roldermarkt Bokaal
 
Bij deze willen we onderstaande sponsoren, alle helpers bij het uitzetten/wegen en alle deelnemers bedanken voor alle hulp en inzet want zonder jullie geen wedstrijd!
Nogmaals bedankt en tot volgend jaar!
HSV Rolde e.o.
Sponsoren Roldermarktbokaal:
Gerard Koopman Hengelsport Nieuw-Amsterdam
Noordkoop Handelsonderneming Gieten
VS Apple Industries Marknesse
Oostra&Partners Rolde
Schildersbedrijf Blaauw
JRS Tuinwerken Eeserveen
Zwemschool De Dolfijn Assen
Stichting Roldermarkt
Bakker Job Gieten
 
 
 
 
CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSMaver Evezet