Tackle Guru Benelux 

 

Wormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.SHIMANO AEROMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd Eynde

Uitslagen

Hendrik Martens wint wedstrijd Gerard Koopman Hengelsport Nieuw-Amsterdam Oosterhornkanaal.

Gerard Koopman Hengelsport Nieuw-Amsterdam organiseerde een individuele open wedstrijd aan het Oosterhornkanaal te Delfzijl.
De wedstrijd zat vol en 39 deelnemers gingen de strijd met elkaar aan.
Door de regen van afgelopen week was het zoutgehalte eindelijk eens een stuk lager dan de voorbije weken ondanks dat er toch nog regelmatig een kwal voorbij kwam drijven.
Het weer was perfect op 1 grote bui na die precies over het parcours trok terwijl het 1 km verder op gewoon droog bleef!
Koopman vd Eynde
 
Hendrik Martens was vandaag iedereen de baas en greep de totaalwinst met 11450 gram in vak C. Richard Sanders ging er in het B vak met de winst vandoor met een gewicht van 8900 gram en Roelof Koekoek wint het A vak met 8800 gram.
Prijswinnaars gefeliciteerd en alle aanwezige deelnemers bedankt voor de opkomst en hulp die we hebben gehad en natuurlijk Gerard Koopman Hengelsport voor het verdubbelen van de prijzenpot!
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
Het was weer een zeer geslaagde wedstrijd!
 
 
 
T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.