SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

JWP WaterserviceGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeWormenkwekerij Wasse

Uitslagen

Negende winterwedstrijd gevist van Hsv De Vismaatjes

de negende winterwedstrijd gevist van Hsv De Vismaatjes samen met mijn vaste maat Peter Costerus . Bij aankomst mocht peter loten en nr. 2 kwam uit de koker . Bij aankomst op de plek ,bleek er nog een laagje ijs op het water te liggen , wat het moeilijk maakte om de afstand te bepalen. Er stond een lichte stroming wat het ijs verdreef , zodoende konden we toch nog redelijk peilen . (iedereen had er last van ). Na het startsignaal vingen we gelijk vis , mooie voorns , maar de rest van de dag was het schrapen voor een visje ,maar toch wisten we nog een aantal platte te vangen . Uit eindelijk werden we toch nog 1e in ons vak ( 16kg ) , met maar 1 kilo verschil met nr 2 .
 
Hsv de vismaatjes
 
Volgende week de laatste wedstrijd van deze competitie .
De laatste 2 wedstrijden een 1 gevist en doen we weer goed mee voor de stand .
 
Hsv de vismaatjes
 
Hsv de vismaatjes
 
 
 
 
GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseJWP WaterserviceMaver EvezetSHIMANO AEROMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.