SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.JWP WaterserviceMaver EvezetNytro FishingMarcel vd Eynde

Uitslagen

Koude, herfstachtige start zomeravondcompetitie Hsv Kennemerland

Woensdag 17 mei werd de eerste wedstrijd gevist van de zomeravondcompetitie van Hsv Kennemerland. Voor deze eerste wedstrijd werd de gok gewaagd om het eens aan het Uitgeestermeer te proberen. Met opbouw nog een fijn zonnetje en de wind licht dwars over het water. Maar na het startsignaal begon de wind aan te zetten, verdween het zonnetje en werd het best erg frisjes. Er waren veel visse4rs met pracht karretjes om jun spullen netjes naar de stek te rijden. Terwijl Gerard Vosse gewoon op de fiets met een karretje was komen aan rijden. Ruim de tijd om alles op te bouwen werd er om half zeven gestart met vissen.
 
Kennemerland
 
Alle deelnemers kozen vandaag voor de feeder de meeste een best eind het meer in. Uit de meeste korven zag je de pieren zitten, het was duidelijk er werd vandaag gegokt op de groet brasem. In vak A schoot Tom Moolevliet uit de startblokken, maar ook Hidde Hoekstra wist al vrij rap een mooie platte te landen. Op kop zat Jean Chagineu die bracht en bracht en zoals gebruikelijk de vis wel naar zijn stek wist te lokken. Zijn buurman Cor Martens had last van overblijfselen van gevlochten lijn van een vorige visser. Niet eenmaal maar meerdere keren zodat goed vissen wel werd belemmerd. Op staart zat Daan van der Venne die het kort bij probeerde maar veelal kleine vis wist te vangen. Hetzelfde gold voor Nico Schouws die meest kleien of zelfs erg kleine vis wist te vangen. De grotere platte lagen vandaag duidelijk een stuk verder, de vissers op verre afstanden wisten wel de echt grote te vangen. Naarmate de avond vorderde zette de wind steeds meer aan en voelde het winters koud aan. Om half tien klonk het eindsignaal mede door het slechte weer werd het al aardig duister en er moest nog wel gewogen worden. In vak A zat de dagwinnaar van vandaag in de persoon van Hidde Hoekstra, die bijna 8 kilo eidt te vangen. Een erg knappe prestatie want Hidde zat exact in het midden van het parcours en door de schaduw van de bomen een extra koude plek. Kort daarop eindigde Jean Chaginue tweede met slechts twee ons verschil. De derde plek ging naar Willem van Tol. In vak B ging de winst naar Nico Schouws zijn dik 50 stuks waren goed voor ruim 7 kilo, tweede eindigde Ben van Tol en Gerad Vosse eindigde als derde. Opvallend was de grote hoeveelheid kleine vis die vandaag werd gevanegn, terwijl het meer juist bekend staat om zijn grote platte.
 
Kennemerland
 
Volgende week onze tweede wedstrijd, zin om mee te doen dat kan, aanmelden via mijnsportteam.com of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uitslag 1e wedstrijd Zomeravondcompetitie 2023
Vak A
1. Hidde Hoekstra 7.944 gram
2. Jean Chagineu 7.531 gram
3. Willem van Tol 3.049 gram
Vak B
1. Nico Schouws 7.726 gram
2. Ben van Tol 3,502 gram
3. Gerard Vosse ` 2.488 gram
Maver EvezetMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Nytro Fishing