Uitslagen

Wedstrijd individueel 6 januari 2019 de Kom en Schreiershoek.

Weer 23 vissers van de partij in dit nieuwe jaar, verdeeld over drie vakken: twee in de kom en één in Schreiershoek. Iedereen is mooi op tijd aanwezig en om 7.45 uur wordt er geloot. De verwachtingen waren nog al wisselend: "De Noord-westenwind brengt niet veel vis" volgens een paar vissers.
Maar het bleek heel anders te gaan.

 

 

 

In vak A moest je meer dan 10 kilo vis vangen om bij de eerste drie te eindigen. Ramon Ansing zat op 6 en wist de vis wel aan de praat te houden. Hij werd algeheel winnaar met 16.780 kg. Hiermee bewijst hij maar eens weer goed te kunnen vissen.
In vak B werd ook goed gevangen. Kevin Bolhuis zat op kop en werd hier winnaar met 8.829 kg. Een beste brasem van 2 kilo bracht hem de overwinning. De eerste drie vissers hadden meer dan gemiddeld 8 kilo vis!!

 

 


Vak C is een verhaal apart. Altijd een moeilijker water met een totaal ander bodemverloop. Toch werd ook hier goed gevangen. Mario Faber was in dit vak spekkoper met 8,360 kg: top gedaan, maatje!! De jongste knaap van het hele gezelschap, Hans Snip, werd nog 3e met 8,140 kg. Een prachtig resultaat!!

 

 


Al met al een goede wedstrijd met vissers die positief waren over dit water in de maand januari. En daar doen we het voor: met elkaar - voor elkaar!! Heren vissers bedankt en tot 20 januari:
Koppelwedstrijd in de Kom. Drie vakken van 8 koppels. 
Zoek een koppelmaat voor weer een mooie wedstrijd.

Vak A 

Ramon Ansing 16,780 kg
Gerrit Evers 13,380 kg
Ramon Pasmans 10,640 kg

 

 

Vak B 

Kevin Bolhuis 8,829 kg
Edwin Timmer 8,662 kg
Eize Kamminga 8,228 kg

 

 

Vak C 

Mario Faber 8,360 kg
Richard Sanders 8,140 kg
Hans Snip 8,140 kg

 

 

 

 

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport EmlichheimBAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.