De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Marcel vd EyndeCHAMPION FEEDHengelsport SappemeerMaver EvezetGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.HJG DRESCHERWormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AERO

Visvakantie Camping Bergumermeer

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.

Lees meer: Visvakantie Camping Bergumermeer

Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Lees meer: Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

Wormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERSHIMANO AEROBAITSHOP.NLMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.