De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeHJG DRESCHERMaver EvezetSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Visvakantie Camping Bergumermeer

Friesland camping Bergumermeer ligt pal aan het water. Voor sportvissers is het park daarom een plek waar zij hun hart op kunnen halen. Er zijn op verschillende plaatsen op de camping rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Burgumer Mar kunt vissen.

Lees meer: Visvakantie Camping Bergumermeer

Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

Visvakantie in NederlandVisvakantie in Nederland betekend een jacht naar tal van vissen. 
De Huttenheugte heeft een riant bestand aan witvis zoals: voorn, brasem, karper en zeelt daarnaast ook een bestand van grote roofvis. Per jaar groeien de karpers maar liefst 4 tot 5 pond. 

 

 

Lees meer: Visvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte

T Wisentbos DrontenSHIMANO AEROBAITSHOP.NLMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Maver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERWormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.