De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Wormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeMaver EvezetSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERCHAMPION FEEDBAITSHOP.NLPreston Innovations.

De Snoekbaars / Zander

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Lees meer: De Snoekbaars / Zander

CHAMPION FEEDMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenHJG DRESCHERMarcel vd Eynde