N-Gauge hengel serie |PRODUCT INSIDE| Tackle Guru Benelux

 

T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLSHIMANO AERO

De Voorn

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Lees meer: De Voorn

Maver EvezetMarcel vd EyndeSHIMANO AEROPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.