De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.CHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenSHIMANO AEROHengelsport SappemeerHJG DRESCHERMaver EvezetWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.

De Voorn

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Lees meer: De Voorn

T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerPreston Innovations.Maver EvezetMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHER