De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDT Wisentbos Dronten

De Voorn

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Lees meer: De Voorn

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.CHAMPION FEEDMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLMaver EvezetHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenHJG DRESCHERSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.