De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetT Wisentbos DrontenBAITSHOP.NLHJG DRESCHERPreston Innovations.Marcel vd EyndeWormenkwekerij Wasse

Disclaimer

Ieder gebruik van de inhoud van deze website (daaronder begrepen teksten, grafisch materiaal, logo's, ontwerpen, geluid en andere objecten van intellectueel eigendom) zoals het kopiëren, aanpassen, reproduceren, publiceren en distribueren is niet toegestaan behoudens voorafgaande schriftelijke toestemming van De Witvisser. Ongeoorloofd gebruik van (delen van) deze website kan een inbreuk betekenen op auteursrecht-, merkenrecht-, of andere regel- en wetgeving en is dan ook uitdrukkelijk verboden.

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en bijgehouden. De Witvisser geeft echter geen garanties en is niet aansprakelijk voor het al dan niet continu en storingsvrij functioneren van de website, noch voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op de website. Indien deze website verwijzingen ('hyperlinks') bevat naar websites van derden, dan aanvaardt De Witvisser geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud daarvan. Tevens aanvaardt De Witvisser geen enkele verantwoordelijkheid voor door derden geplaatste informatie.

De Witvisser behoudt zich het recht voor om de gegevens op de website te allen tijde, zonder voorafgaande aankondiging, te wijzigen en/of toegang tot de diensten die daarop worden aangeboden (gedeeltelijk) te ontzeggen. De Witvisser is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door wijziging van de gegevens of de diensten, of voor schade veroorzaakt door het ontzeggen van toegang tot de website.

Indien u onjuistheden op deze site constateer, dan kunt u dit rapporteren aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met De Witvisser zullen deze onjuistheden dan zo snel mogelijk worden gecorrigeerd.

Maver EvezetCHAMPION FEEDPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHERGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd Eynde