Skip to main content

De nieuwe Gamakatsu Pro-C haken

Ontdek de nieuwste innovatie in hengelsport: de Pro-Commercial hakenserie van Gamakatsu. Deze serie is perfect afgestemd op de hedendaagse commerciƫle vijvervisserij in Europa en is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Gamakatsu, Cresta en Europese visexperts. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1955, brengt Gamakatsu zijn Japanse vakmanschap en vooruitstrevende technologie samen om deze topkwaliteit haken te ontwikkelen.

Wat de Pro-Commercial serie uniek maakt, is het gebruik van het exclusieve A1 harde wire materiaal. Dit materiaal is 25% sterker dan traditionele haken, wat essentieel is voor de eisen van de commerciƫle visserij. De grootte van elke haak is nauwkeurig ontworpen met een specifieke draaddiameter voor de ideale balans tussen gewicht en sterkte.

Tackle shop Gamakatsu

Deze haken onderscheiden zich verder door hun uitzonderlijke scherpte, een resultaat van Gamakatsu's geavanceerde slijpproces en het gebruik van A1 draad. De P.T.F.E-coating draagt bij aan de duurzaamheid en scherpte van de haken. Deze combinatie van Europese viskennis en Japanse technologische innovatie maakt de Pro-Commercial serie een gewilde keuze onder Europese vissers. Hieronder nemen we de nieuwe haken even kort door.

 

Gamakatsu F1 Super

Speciaal ontworpen voor voorzichtig azende vissen op commercials, is de F1 Super Spade End weerhaakloos en gemaakt van A1 Hard Wire, gebaseerd op de beroemde Gamakatsu 7010. De naar binnen geplaatste rechte punt verhoogt de kans op inhaking, terwijl de dunne draad zorgt voor subtiele aaspresentatie. Ideaal voor zowel vaste hengel als feeder vissen op witvis, F1's en karper in koudere perioden.

Tackle shop Gamakatsu 

 

Gamakatsu XS Commercial

Deze haak, ideaal voor grotere vissen bijvoorbeeld in de kant of bij eilanden, is een robuuste round bend, gesmede haak met bledje, gemaakt van A1 Hard Wire en gebaseerd op de Gamakatsu 3360. De licht gebogen, lange punt biedt uitstekende houvast, perfect voor het presenteren van grote trossen aas. Geschikt voor zowel hengel als feeder vissen op karper van elk formaat. te karpers met vaste hengel of feeder.

Gamakatsu Allround

De Allround Eyed, gebaseerd op de Gama 2260 en gemaakt van A1 Hard Wire, is een veelzijdige, weerhaakloze haak geschikt voor bijna alle soorten haakaas. Het oog maakt het mogelijk om gemakkelijk met hair rigs te knopen. De licht gebogen punt en medium wire maken deze haak ideaal voor zowel gevoelige presentatie als extra kracht bij grotere vissen. Geschikt voor vaste hengel of feeder vissen op witvis, F1's en middelgrote karpers.

Gamakatsu King Pro

De King Pro, een weerhaakloze versie van de befaamde Gamakatsu 2210 met gebogen, offset punt, is gemaakt van A1 Hard Wire. De haak is ideaal voor aaspresentatie op de bodem met vaste hengel of met een lange onderlijn aan de feeder. De gesmede bochten bieden extra sterkte, terwijl de medium wire een gevoelige aaspresentatie toelaat. Geschikt voor vissen op brasem, zeelt, F1's en middelgrote karpers.

 

Gamakatsu Pro-C Method

De Method haak is ontworpen voor korte onderlijnen en zelfhaaksystemen, kenmerkt zich door een recht haakpunt voor optimale inhaking, vaak in de visbek. De haak heeft een 30 graden naar achteren gevouwen oog voor een rechte lijnalignatie en is gemaakt van sterk A1 Hard Wire met een P.T.F.E coating voor duurzaamheid. Ideaal voor brasem, zeelt, F1's en karper.

Tackle shop Gamakatsu

Al deze nieuwe haken van Gamakatsu zijn verkrijgbaar bij Tackleshop.nl.

 

Tackleshop.nl                                                                                                            Tackleshop.nl

 

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser